Fourtex

FOURTEX Business gifts

Sinds onze oprichting in 1950 maken wij de inkoop van relatiegeschenken eenvoudiger …..een stuk eenvoudiger.

Met al onze ervaring zijn wij als geen ander in staat om elk gewenst artikel aan te kunnen bieden in de beste kwaliteit en tegen de laagste prijs. Wij weten ook dat het belangrijk is om promotie producten te leveren die een merk op de juiste manier onder de aandacht weet te brengen.

Als er snel geleverd moet worden dan kennen wij de geschikte leveranciers binnen Europa die dit op korte termijn kunnen bezorgen. Is er meer tijd en zijn de aantallen groot genoeg, dan zijn wij bekend met de juiste fabrikanten in het Verre Oosten die een goede kwaliteit leveren voor de juiste prijs.

Grote en kleine opdrachten krijgen bij ons alle aandacht en worden op dezelfde zorgvuldige manier afgewerkt en uitgeleverd.

Een relatiegeschenk dat bedrukt is met een logo is het verlengstuk van een Organisatie. Het moet passen bij de gelegenheid waarbij het weggegeven wordt en de moeite waard zijn om het te bewaren. Uit onze jarenlange ervaring weten we dat dit het beste bereikt wordt als het innovatief is en functioneel, zodat het vaak en met plezier gebruikt wordt. Op die manier krijgt het Logo de gewenste aandacht dat daarna zo lang mogelijk moet worden vastgehouden.

Als U al weet welk geschenk U wenst dan kan FOURTEX het op korte termijn bezorgen. Als niet precies weet wat U wilt en liever geadviseerd wordt bij het vinden van het juiste geschenk dan kunnen wij U verder helpen.
Niet voor niets ontwikkelen, ontwerpen en produceren wij al meer dan 60 jaar originele geschenken die het beste bij Uw marketing strategie passen.

 

FOURTEX Business Gifts © 2019